Grāmatas “Nekaunīgais pingvīns” šķirstīšanas pasākums

Dzīve

Pērnā gada nogalē izšķīlās Pingvīns, bet tādas īstas raudzības nevarēja notikt un nevar joprojām. Iesākumā biju iecerējusi kādu virtuālu grāmatas atvēršanas pasākumu sarīkot jau decembrī, bet tas mēnesis vienkārši kaut kur pazuda. Šobrīd atvēršanu šķiet tā kā par vēlu rīkot, jo daudzi no jums jau aizvēruši grāmatas aizmugurējo vāku. Bet – kas mums liedz sanākt kopā uz grāmatas pašķirstīšanu? Vakar (protams, pirms miega) uzradās doma – tas jādara 19. janvārī 19:00. Šis ir datums, kurā pirms sešiem gadiem tika tautās palaista operācija “Pingvīns”, tāpēc manā skatījumā diena ir Ļoti Piemērota.

Tad nu aicinu pievienoties Zoom platformā, kurā pastāstīšu par grāmatas tapšanas gaitu, pakavēšos spilgtākajos momentos, pavēstīšu, kā šobrīd klājas grāmatas varoņiem. Tā kā tagad es beidzot protu montēt video, tad apsolos līdz tam laikam salikt kopā video stāstu par Antarktīdu. Pasākumā piedalīsies arī izdevniecības “Zvaigzne ABC” cilvēki, vadītāja Vija Kilbloka solījusies bilst kādu vārdu, varbūt arī kāds cits ko vēlēsies sacīt – piemēram, Tu! Un, protams – jautājumi, ieteikumi, pārdomas – laipni lūgtas!

Mana vislielākā baža ir, kā es tikšu galā ar tehnisko pusi, jo Zoom platformā esmu bieži piedalījusies kā dalībnieks, bet retāk kā rīkotājs. Patrenēšos, darīšu, ko varēšu, un ceru, ka tehnika nepievils.

Tātad, zemāk ir saite uz pasākumu, nebrīnieties, ja es parādīšos ar segvārdu “Komunikācijas aģentūra”, jo darbs ir laipni atļāvis izmantot šim pasākumam savu kontu, kuram nav laika ierobežojuma. Pasākuma ilgums būs 1 līdz 1,5 stundas un būs atkarīgs arīdzan no diskusijas aktivitātes.

Uz tikšanos Zoomā 19. janvārī, 19:00: https://us02web.zoom.us/j/83751338652?pwd=YXpHSmFYVHYyaFRSSE5mNWxXZmtOdz09

Meeting ID: 837 5133 8652
Passcode: 143932

Ja ērtāk pievienot pasākumu Facebook kalendāram, tas atrodams šeit.

4 komentāru

  • Ak jel… Nupat ir tādi laiki, kad arī zooma laiks kalendārā rakstā jau dubultā un vēl. Tamdēļ pieslēgties pasākumam nevarēšu, diemžēl…. 🙁 BET- lasot grāmatu manu prātu allaž urķēja divi jautājumi, divas lietas,kas man būtu ” neiespējamā misija” – Kā , nu kāaa Tu spēj atcerēties vārdus tiem daudzajiem ceļabiedriem ??!! Lai satiekot otrā pasaules malā atkal sauktu īstajā ! Tā manai saprašanai ir pilnīga ķīmija… 🙂 Un otrs – ..otrs ir šķiršanās. Satikt tik fantastiskus cilvēkus , dvēseliski tuvus. Īsu brīdi. Dienu? Divas? Nedēļu? Un šķirties ,labi zinot,ka iespēju var sagādāt tikai kāda jaušība… tas ir baigi smagi… Nē , es jau saprotu,ka pie visa pierod un , katrs satiktais ir bagātība utt…. bet vienalga smagi. Šķiet arī tas -“atvadīšanās muskulis” ir jāuztrennē?
    Paldies Tev par grāmatu! Par labestību un atvērtību! Ilga

  • Paldies par labajiem vārdiem! Ar ceļabiedru vārdiem un vietu nosaukumiem ir tā, ka citi iegulst atmiņā, un varu šodien tos nosaukt “uz līdzenas vietas”, bet citi ir piemirsušies. Par šķiršanās tēmu esmu arī izteikusies – tas ir ļoti smagi. Īpaši, kad jāsķiras no cilvēkiem, kurus, visticamāk, nekad vairs nesatiksi. Bet, vai nu tāpēc izvairīties no satikšanās? 🙂

  • Sveika, Zane!
    Biju laimīgi pieslēgusies zooma pasākumam, kad noraustījās internets un es “veiksmīgi”tiku izmesta no interesantām sarunām….:( Pēc dažām minūtēm, kad mājās atjaunojās wi-fi, diemžēl, vairs nevarēju pieslēgtiess, jo maksimālais 100 klausītāju skaits zoomā bija sasniegts un man nebija iespējas tikt pie jums atpakaļ. Tā kā esmu tikusi līdz Pingvīna pēdējām lapaspusēm, vēljovairāk gribējās visu redzēt un dzirdēt.Arī par Taviem ceļabiedriem! Sākumā Tu teici, ka, iespējams, būs pieejams ieraksts. Ļoti, ļoti vēlētos to noskatīties!

  • Sveika, Kristīne!
    Lūdzu, atvaino, ka tā notika – es tik tiešām nezināju, ka konkrētajam zoom kontam ir dalībnieku limits. Ieraksts ir sanācis, gribu to nedaudz uzlabot un tad publiskot, ceru, tas izdosies tuvākajās dienās – informācija būs tepat blogā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.