Stāstu vakariņas pie Zanes

Dzīve

Man ļoti patīk runāt un uzņemt ciemiņus. Runāšana parasti notiek dažādās Latvijas vietās, bet ciemiņu uzņemšana – manās mājās caur Airbnb platformu. Esmu nolēmusi šīs abas lietas apvienot un sarīkot dažus publiskus stāstu vakarus pie sevis (t.i. netālu no Vangažiem jeb 20 min no Juglas).

24. janvāris (trešdiena) – Antarktīda

13. februāris (otrdiena) – Indija

29. februāris (ceturtdiena) – Santjago ceļš

6. marts (trešdiena) – Santjago ceļš 2

Pasākuma nodomātais formāts vai formula ir sekojoša: satikšanās + sarunas + stāsti + vēderprieki + mini “spa” = laime pilnīga!

Provizoriska programma:

17:30 Ierašanās

18:00 Vakariņas ar tematisku maltīti un dzērienu (neesmu Ramzijs un arī ne Sirmais, bet noindēts vēl neviens nav)

18:45 Zane stāsta par piedzīvojumiem un atbild uz jūsu jautājumiem

20:00 Sarunas, pārdomas, galda tenisa turnīrs, karstā baļļa, pirts, vārtīšanās sniegā un citas aktivitātes pēc pieprasījuma

22:00 Mājupceļš (var sarunāt arī nakšņošanu)

Ir doma, ka pamatā ļaudis ierodas ar savu auto, bet, ja ir autobusa piekritēji, varam sarunāt konkrētu laiku, kad visiem kopā aizbraucu pretim uz pieturu “Vangaži uz šosejas”. Māja atrodas 1, 5 km attālumā no pieturas, bet tumšajā laikā kājām iet nevienam nenovēlu. Vienā pasākumā varētu piedalīties aptuveni 10 deguni.

Ilgi esmu funktierējusi par cenu šādai aktivitātei un testējusi to uz draugiem (pie vienota skatījuma tā arī nenonācām), bet esmu nolēmusi pamēģināt tā, ka bez “spa” (pirts, baļļas) tas būtu 35 eur, bet ar – 45 eur. “Spa” darbinām, ja ir vismaz 5 gribētāji (jo diezgan liels čakars ar sagatavošanu, kurināšanu, tīrīšanu, it īpaši ziemā, kad visas šļūtenes sasalst un tā). Norēķināties var uz vietas, ar pārskaitījumu, varu arī izrakstīt rēķinu – kā kuram ērtāk. Daļu no pasākumos iegūtā peso plānoju novirzīt kādam manā skatījumā jēdzīgam atbalsta projektam, par to informēšu arī jūs.

Varat arī dalību pasākumā uzdāvināt kādam citam, konkrēto pasākumu saņēmējs var izvēlēties pats. Būs iespēja tikt arī pie manām grāmatām ar personalizētu ierakstu, kas varētu noderēt, piemēram, kādai Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai Tāpat Vien dienas dāvanai. Ceru, ka uz pasākumu norises laiku būs iznācis arī jaunākais sacerējums par Āziju grāmatas formātā!

Ja gribat slēgto pasākumu – atbraukt ciemos draugu lokā vai sarīkot nelielu korporatīvo pasākumu ar kolēģiem (max 16 cilvēki, nakšņot samērā zolīdi var 10 cilvēki), dodiet ziņu individuāli – sarunāsim gan datumu, gan jums piemēroto tēmu – tā var būt gan par pieredzēto noteiktā valstī/reģionā, gan cita ar ceļošanu saistīta tēma (šausmu stāsti, ķezas, neparastākie ēdieni, stopēšana, nakšņošana, interesantākie cilvēki, ceļā satiktie latvieši utml.)

Pieteikties var, zvanot vai rakstot man whatsapp 29414142 vai [email protected]. Tiekamies!

3 komentāru

  • Mans ļoti īss raksturojums aizgājušajam vakaram ar motīvu ”Meksika” –
    Patīkama kompānija, piedzīvojumu stāsti, jautrība, labi padomi un protams garšīgas vakariņas!
    Paldies Zane! Vakars bija brīnišķīgs!
    Noteikti gribēšu piedalīties vēl kādā stāstu vakarā.

    Paldies visiem šī vakara kompānijas biedriem, par jauki pavadīto vakaru!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.