Strazdu paldies un manējais ar

Dzīve

Tad nu tā. Esmu atgriezusies mājās un ir laiks solījuma izpildei par Jūsu vārdadienas ziedojuma izlietojumu. Atgādināšu, ka kopā Jūs šim mērķim veltījāt, manuprāt, ļoti cienījamu summu – 765,77 eiro (ziedotāju saraksts šeit: http://kamzolis.com/2014/02/22/pirmkart-otrkart-un-treskart-paldies/). Atgādināšu arī ierakstu, kurā izskanēja aicinājums ziedot: http://kamzolis.com/2014/02/18/apsveiksi-mani-vardadiena-ludzu/. Tajā kā ziedojuma mērķis bija norādīts autobusa noma ekskursijai un desmaizēm pa ceļam, teātru un koncertu biļetes, kā arī materiāli dienas centram. Dzīve gan ieviesa zināmas korekcijas naudas izlietojumā, bet tā jau tas mēdz notikt, ceru, ka neviens no Jums par to nebūs dikti dusmīgs.

Visupirms es veltīju 48,71 eiro, sapērkot dažādus našķus pasākumam, kurā sapulcināju neredzīgos un stāstīju viņiem savus pasaules piedzīvojumus. Daudz jautājumu un smieklu – man ļoti patika šī nelielā pasēdēšana un šķita, ka klausītājiem tāpat. 88,95 eiro tika iztērēti, iegādājoties biļetes uz koncertiem un operu, kas tika piešķirtas radio konkursu uzvarētājiem.

Tad mēs gaidījām vasaru, lai realizētu ekskursijas ideju. Kad atgriezos no Ķīnas, zvanīju un prasīju – kad un kurp vēlaties doties. Tomēr vasaras svelme bija visus nogurdinājusi, kā arī tikko jau bija notikušas vairākas ekskursijas (ar ne pārāk lielu atsaucību), tāpēc nolēmām šo ieceri tomēr nerealizēt.

Vasaras nogalē sazinājos ar Pēteri un sacīju, ka gribu vēl līdz Stānu braucienam tikt galā ar līdzekļu izlietojumu – nosaucu atlikušo summu un teicu, lai cītīgi domā. Pēc pāris dienām, visi bija apspriedušies un izdomājuši, kas šobrīd aktuālākais – zibens esot saspēris veco radio atskaņotāju, kā arī dikti trūkstot viens portatīvais dators, ja var – ar lielu ekrānu. Vienojāmies par modeļiem un drīzi jau ar pāris kastēm braucu ciemos. Domāju – nolikšu tās un klusi pazudīšu. Tā tas nenotiek vis. Klāts ir kafijas galds un labie ļaudis pat sarūpējuši man jauku pateicības dāvaniņu. Mirkli jāpasēž, jāparunājas. Ir jocīga sajūta – pazīsti cilvēkus vien mazu laika strēķīti, bet ir sajūta, ka esi ciemos pie savējiem. Lai jaunās ierīces labi kalpo! Un vēlreiz – mīļš un sirsnīgs paldies visiem, kas atsaucās Strazdu aicinājumam!

Kopsavilkums:
Uzkodas 48,71 eiro
Koncertu biļetes 88,95 eiro
Atskaņotājs 289,99 eiro
Portatīvais dators 449,00 eiro

Tādējādi, iztērētā kopsumma ir 876, 65 eiro, kas ir drusku vairāk kā saziedotais. Nu, es taču arī drīkstu sevi apsveikt vārdadienā, vai ne :).

Pie reizes gribēju pateikt arī sirsnīgu paldies maniem dzimšanas dienas rūķiem – Dacei, Ievai, Ivetai, Sarmītei, Mārai un Andrim, kā arī klātienes sveicējiem. Bučas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.