Tupakamaru un Džouvī pirmā vēlēšanās

Idejas, Projekti

„Jā, zinu, esmu parādā tev trīs uzdevumus”, Džouvī kādā brīdī atzīst. Pēc pirmās pisco glāzītes nevaru īsti saprast, vai maniem baciļiem labpatiktos, ja es iemalkotu vēl kādu. Džouvī viltīgi pasmaida, aiziet uz istabu, sameklē maku un izvelk no tā Tupakamaru. „Pajautāsim, ko viedais vīrs par to domā?”, viņš uzmet gaisā monētu. Tupakamaruprāt, vēl viens pisco neskādēs.

Bet, kā mēdz teikt, kur divi, tur arī trešais, un tā nemanot ir sācies pisco malkošanas vakars. Kādā brīdī Džouvī paziņo:
– „Tā, esmu izdomājis tev pirmo uzdevumu”.
– „Nu, nu”, mēs ar Mišelu saausāmies.
– „Tu tagad būsi atbildīga par Tupakamaru līdz nākamai redzei, kad mēs satiksimies, tad tu man to atdosi. Un es gribu tevi satikt citā kontinentā”, Džouvī saka un dod man monētu.

Mēs ar Mišelu apmaināmies „ah, ou” un citām saldsērīgām skaņām un, iespējams, ja es nebūtu pisco varā, nobirdinātu kādu asaru. Bet šovakar ir pārāk jautri raudāšanai un mēs turpinām jārēties.

„Klau, man ir ideja”, Džouvī paziņo vēl pēc pāris „šotiem”. „Uztaisām Feisbukā Tupakamaru grupu un aicinām cilvēkus uzdot jautājumus, tad mēs metam monētu un dodam atbildi „jā” vai „nē”. Domāts, darīts! Tiesa gan ne tajā vakarā, bet jau nākamajā rītā, sabildējam mūsu varoni un izveidojam grupu. Pirmie jautājumi mums ienākās no Peru-hop busa biedriem. Līdz šim mans favorīts ir kaķu puisis Glens, kurš vaicā, vai viņam vajadzētu veikt Nāves ceļu, ģērbtam kā bolīviešu kurpju spodrinātājam. Lai arī kā gribētos redzēt bildes ar Glenu šādā paskatā, Tupakamaru ir tik daudz prāta, lai neliktu viņam to darīt. Citus, mazāk oriģinālus izgājienus, šis gan atbalsta.

Tāpēc, ja Tev ir jautājums vai vienkārši interesē, ko citi prasa – laipni lūgts pievienoties „Ask Tupac Amaru” https://www.facebook.com/groups/730795777018351/. (Sorry visiem ārpus FB dzīvojošajiem, sūtiet e-pastus).

TupacAmaru

2 komentāru

  • Zane, tikko kā izlasīju Tavu grāmatu “Nekaunīgais pingvīns” un tik ļoti gribēju pateikt Tev PALDIES – tik forši bija kopā ar Tevi iepazīt Latīņamerikas valstis, Antarktīdas piedzīvojumus, Tavus ceļojuma biedrus un arī paskatīties bildes. Ik pa laikam ieslēdzu navigāciju, lai aprastu, kur Tu tajā brīdī biji un paskatītos vēl kādas bildītes! Tavs ceļojums atmeta mani nedaudz arī manā pagātnē, kad 2012, gadā veicu brīvprātīgo dabu Portugālē un arī cik nu bija iespējas centos paceļot apkārt cik vien var lēti un forši! 🙂 Tā patiešām ir burvība ceļot apkārt un iepazīt vietējos cilvēkus, viņu dzīvi, redzēt dabas krāšņumu un arī realitāti, piemēram, salīstot vai salstot, bet tas viss mūs tik ļoti bagātina!

    Paldies Tev vēlreiz un es jau gaidu nākamo grāmatu 😉 Elīna

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.