Februārī tiekamies Jūrmalā, Staicelē, Ērgļos, Engurē un Dobelē

Dzīve

“Labdien! Mūsu lasītāji ar interesi lasa Jūsu grāmatas un ir izteikuši vēlēšanos arī tikties klātienē. Vai tas būtu iespējams?” Šādas un līdzīgas minivēstules pēdējā laikā saņemu itin bieži, lielākoties no bibliotēku darbiniekiem. Atsaucos ar lielu prieku, jo man ļoti patīk braukt uz bibliotēkām (protams, arī skolām, kafejnīcām, kultūras namiem, uzņēmumiem un citviet), lai pastāstītu sīkāk par savām grāmatām “Nekaunīgais pingvīns”, “Uz Aļasku un atpakaļ”, “Santjago ceļš: plāksteris pēdām un sirdij”. Ja publika vēlas, labprāt stāstu arī par citiem, ne tikai grāmatās aprakstītajiem ceļojumiem, kā arī atbildu uz dažādiem ar ceļošanu (un ne tikai) saistītiem jautājumiem, par kuriem mana pieredze ļauj izteikties.

Lai arī bloga ierakstus šai platformā interesentiem ir iespēja lasīt nu jau vairāk nekā 11 gadus, līdz ar grāmatu iznākšanu esmu tikusi pie jaunas auditorijas, kas ar internetu nav pārāk draudzīgās attiecībās. Un arī tie, kas piedzīvojumiem sekojuši līdzi virtuālajā vidē, atzīst, ka lasīt tos grāmatā ir drusku citādāk. Man šīs tikšanās ar lasītājiem ir kā tikšana bitei Jāņu pļavā pusdienlaikā. Smiekli kūp gaisā kā putekšņi, jautājumu nektārs ir salds un tumīgs, visapkārt smaržo un san sirsnība. Lai arī pirms tikšanās reizēm vienmēr mazliet uztraucos, mājās braucu ar pilnām burkām gandarījuma un arīdzan ar kādu pašceptu sklandrausi, puķi vai reņģu ķoci piedevā. Īsāk sakot, tā ir viena riktīga satikšana un patikšana!

Martā atkal gaisīšu tālēs zilajās, tad nu daru Jums zināmu februāra grafīķi – ja nu kāds grib pievienoties un paklausīties stāstos, uzdot savus jautājumus, tikt pie autogrāfa vai ko tādu. Tātad:

  1. februāris, 17:00, Jūrmalas Centrālā bibliotēka, Strēlnieku prospekts 30

7. februāris, 16:00, Staiceles bibliotēka, Parka iela 2

21. februāris, 17:00, Ērgļu bibliotēka, Rīgas iela 5

23. februāris, 15:00, Engures bibliotēka (Pārcelts uz 18. aprīli)

24. februāris, 18:00, Dobeles krodziņš “Māsa”, Brīvības iela 22

Uz tikšanos!

Viens komentārs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.