Sezonas noslēguma jogas nodarbības Austras mājā

Dzīve

Jogas nodarbību sakarā man jums ir sekojošas ziņas – tiksimies Austras mājā vēl uz trim nodarbībām – 5., 7. un 12. jūnijā, bet tad dosimies vasaras brīvdienās. Vasarā turpināšu praktizēt individuāli un, visticamāk, ik pa laikam saorganizēšu kādu nodarbību Rīgā vai Meža mājā, bet iknedēļas regulārajām nodarbībām pagaidām esmu nolēmusi likt daudzpunktu. Par pēdējām trim nodarbībām aprakstus lasiet zemāk. Pieteikties var, atzīmējot “going” Facebook pasākumos, vai dodot man ziņu pa tālruni 29414142. Uz tikšanos!

Otrdiena, 5. jūnijs, 18:30 – 20:30, Austras māja

  • Jaunas plaušas un aprite
  •  Dziedināšana ar Siri Gaitri mantru
    Krija stiprina plaušas un cirkulāciju visā ķermenī, lieliski sagatavojot mūs meditācijai. Par meditācijā izmantoto mantru ir teikts, ka dažas mantras ir jālolo kā dārgakmeņi un Siri Gaitri ir viena no tām. Mantra piesaista mirdzošo Kosmosa dziedināšanas enerģiju kā dārgakmens saules starus, panākot būtiskas vielmaiņas izmaiņas, bet smadzenēs tā balansē abas puslodes, aktivizējot neitrālo prātu.

Ceturtdiena, 7. jūnijs, 18:30 – 20:30, Austras māja

  • Krija mugurkaulam un lokanībai
  • Perspektīva un emocionālais līdzsvars
    Šī būs krija, kas izvingrinās visu ķermeni un jo īpaši mugurkaulu. Tā ir piemērota pieredzējušiem un lokaniem jogotājiem, bet mēs pildīsim visus vingrojumus īsāku laiku un starp tiem atpūtīsimies. Jogī Badžans ir teicis, ka pildot šo kriju pilnu laiku sešus mēnešus pēc kārtas, var tikt galā ar vairumu problēmām, kas saistītas ar mugurkaulu. Meditācija ir viena no Kudalini un arī Hatha jogas pamattehnikām, kas stimulē smadzeņu spēju uztvert jaunas iespējas un palīdz atbrīvoties no “iemītām taciņām”. Īpaši vērtīga šī meditācija ir pēc intensīva stresa vai šoka. Veicot to pirms miega, liksiet rūpēm pagaist.

Otrdiena, 12. jūnijs, 18:30 – 21:00, Austras māja

Gada jubilejas un sezonas noslēguma nodarbība

  • Krija magnētiskajam laukam un sirds centram
  • Dziļā relaksācija ar Japji
  • Meditācija sirdsmieram

Uz šo nodarbību aicināti visi, kas pēdējā gada laikā ciemojušies Austras mājā uz jogas nodarbībām. Iesākumā pildīsim kriju, kas palīdz koordinēt un atjaunot nervu sistēmu, stimulējot sirds centru. Jūsu labsajūta, laime un “pieslēgums” dzīvei ir atkarīgs no individuālā psiho – elektromagnētiskā lauka līdzsvara. Ja tas ir spēcīgs, jūsu muskuļi, nervi un smadzenes strādā koordinēti. Šī krija palīdz līdzsvarot asins sastāvā esošos pamatelementus un hormonus, kas atbild par nervu sistēmas uzturēšanu kārtībā.

Dziļā relaksācija šoreiz būs Japji lasījuma pavadījumā, sīkāk pastāstīšu uz vietas nodarbībā.

Meditācija sirdsmieram palīdzēs sakārtot attiecības ar sevi un apkārtējiem. Ja esat vīlušies darbā vai personiskajās attiecībās, izpildiet šo meditāciju, pirms pieņemiet tālāko lēmumu. Kad tas izdarīts, rīkojieties no sirds!

Lūgums šai nodarbībai ieplānot nedaudz vairāk laika un paķert kādu našķi pie tējas, lai kopīgi pavakarētu pēc nodarbības.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.