Un, mugursomā līdzi kāps….

Paveiktie, Projekti

Man nebija ne jausmas, vai vispār būs kāds dullais, kurš būs gatavs avantūrai kāpt līdzi mugursomā un doties uz Sazin Vien Kurieni. Tāpēc bija liels prieks par ikvienu jūsu vēstuli un tajā pausto stāstu, kāpēc jūs būtu gatavi doties ceļā. Es tiešām novēlu visiem jums arī sakravāt somu un kaut kur doties – kopā ar kādu savu draugu vai arī vieniem pašiem. Es varu faktiski garantēt, ka arī tad, ja brauksiet vieni – jūs tiksiet galā, pat tad, ja jums par to ir šaubas.

Bet nu par rezultātiem un kā es pie tiem nonācu. Rūpīgi izlasot visus 40 pieteikumus (35 dāmas un 5 kungi), no tiem es izvēlējos desmit, kas mani uzrunāja visvairāk. Pēc tam palūdzu tuvai draudzenei skatu no malas, aicinot no šiem pieteikumiem atlasīt piecus finālistus. Un šos piecus cilvēkus tad nodevu tālāk Veiksmes rokās – nolēmu līdzbraucēju vienkārši izlozēt.

Sagadījās tā, ka mans draugs – ceļojošais latvietis Ivars Krūtainis – par godu jaunajai mājvietai Rīgā, ieaicināja vakariņās, lai es beidzot dzīvē sastapu vēl vienu episku ceļojošo tautieti Zandu Zariņu. Tā nu šī šķita gluži piemērota kompānija, lai lūgtu palīdzību izlozē. Te nu mēs esam, uz mirkli satikušies laikā un telpā – pašiem šķiet, ka vislabāk bildē izskatās Ivara fotoobjektīva noķertais vācu pensionārs pirms ieniršanas okeāna plašumos.

14689144_1302538469810031_501152602_o

Atlases video ir šausmīgas kvalitātes, bet pārfilmēt jau nevar – godīga izloze ir godīga izloze. Daudzpakāpju :).

Tātad – mugursomā līdzi kāps Māra Mortuzāne, kuru pieteica draudzene Laura, atsūtot absolūti ģeniālu pieteikumu. Tā kā faktiski manas un Veiksmes domas par oriģinālāko pieteikumu pilnībā sakrīt!

Vēlreiz – liels paldies visiem par atsaucību un, Māra – sāciet kravāt somu! 🙂

2 komentāru

  • Apsveicu laimīgo uzvarētāju! Pats – nepiedalījos šajā pasākumā.

    Mani nezin kāpēc pārsteidza Zanes balss video failā. Nezinu kāpēc biju iedomājies (pēc foto blogā), ka balss būs kaut kāda pavisam savādāka. Nevaru gan izskaidrot kāda tieši.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.