Ir 4 gadi un aukstums, būs pasākumi

Stāsti

Tā kā aiz loga esošā temperatūra daudzus vedina uz aukstām domām, tad cilvēkiem nāk prātā Antarktīda, bet drīz pēc tam arī es. Tā nu pēdējā laikā par mani atcerējušies arī daži labi žurnālisti, tāpēc diezgan daudz laika paiet klabinot atbildes un tērzējot.

Tā nu gluži netīšām, šodien atbildot uz vienas intervijas jautājumiem, ieskatījos blogā, lai atsvaidzinātu atmiņā, cik tad īsti sen tas pastāv. Ha! Pirmais ieraksts šeit tapis ne agrāk un ne vēlāk kā 2012. gada 8. janvārī. Tadammm! Četri gadīīī, plaukš, hip, hop, urrā! Nu kaut kā tā. Šis ir 773 ieraksts un blogam ir gandrīz 3 miljoni apmeklējumi salasījušies. Šur tur arī sabūts. Ko lai citu miljonārs saka kā: pāāāāl-dies!

Par tuvākajiem plāniem runājot – arī pāris pasākumi ar mana deguna līdzdalību paredzēti pārskatāmā nākotnē. Viens no tiem būs radošo industriju konference 19. februārī Liepājā (https://www.facebook.com/events/690344947763561/), bet tuvākais būs drusku tuvāk – Siguldā, 14. janvārī. Šo pasākumu rīko siguldieši, meitenes no “Rūtas groza”, zemāk plakātiņš un sīkāka info: https://www.facebook.com/events/547814368717671/. Esmu apņēmības pilna janvārī saņemties un saūjināt visus uz vienu kopā sanākšanu arī Rīgā, bet vēl drusku jāsaņemas. Tā kā – drošs paliek nedrošs, var atbraukt uz Siguldu.

Labi, eju tālāk kurināt krāsni, jūs arī nesalstiet! Un, ja salstiet, rīt varat atbraukt malku pazāģēt :).

rutas_grozs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.