Dāvana “vientuļai sievietei”

Dzīve

Esmu Jums parādā kādu lietu – atskaiti pat Jūsu vārdadienas dāvanu. Nokārtoju visu līdz prombraukšanai, bet aizmirsu nofotografēt dažus čekus. Zinu, ka Jūs man tāpat ticat, bet gribu šeit publicēt pilnu atskaiti. To izdarīšu uzreiz pēc atgriešanās mājās. Īsumā – par Jūsu saziedoto neredzīgie bijuši uz koncertiem, iegādāti našķi vienam pasākumam, nopirkts dators un jauns atskaņotājs, jo iepriekšējo saspēra zibens. Lūk, viena bilde no tehnikas nodošanas pasākuma:

IMG_0346

Šodien ir mana dzimšanas diena un šoreiz uzdrīkstos būt savtīga, lai gan tas ir daudz grūtāk nekā aicināt ziedot “cēlam mērķim” un citiem. Ir tā, ka mani ceļošanas-blogošanas pamatinstrumenti pamazām tuvojas galam. Datoram ir mirusi baterija un arī pats opītis vairs “īsti nevelk”. Savukārt, fotoaparāta nedienas ir nestrādājoša zibspuldze, zūms darbojas vien vienā vai otrā galējā pozīcijā, bet objektīva viducī ieperinājies balts pleķis.

Tad nu ar šo ierakstu es tēmēju divos virzienos – palaižu blogā jaunu sadaļu “atbalstīt”, kas vairāk skatās nākotnē, kā arī šobrīd aicinu uz apsveikumu, kas palīdzētu man tikt pie jauniem “darba instrumentiem”. Konta numurs nemainīgs, Zane Eniņa, Swedbanka, LV74HABA000130A153582. Paldies un priecīgu lasīšanu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.