Kulinārās izvirtības, vistas un pelde

Stāsti

Cipari: 0

Gaiss & ūdens: ap + 25 – 30

Dīvāns:

IMG_7704

 

 

 

 

Esmu atkal iepalikusi dienas aprakstos un, lai tos “iedzītu”, šodienai pieskaršos īsumā. Pamatā to raksturo kulināri brīnumi – no rīta brokastīs baudītā PavlovaS kūka ar putīgu Frappi. Pēc tam dienas gaitā pucējām iekšā visvisādas picas. Picām pats gardākais izgudrojums ir maliņa. Parasti sausā maizīte tiek baudīta bez īpaša entuziasma vai pat tiek atstāta neapēsta. Bet šeit, gudrinieki, izdomājuši sekojošo – piepildījuši to ar mocarellas sieru, tādējādi pārvēršot maliņu par gardāko picas daļu! Mmmmm!

Vēl samīļojām divas vistas, kas dzīvo pagalmā, būrī. Kādu dienu Diānas meita Maria tās atnesusi no skolas, kaut kāds bioloģijas projekts šiem bijis ar cālīšiem. Kopš tā laika Megija un Ešlijs dzīvojas pie ģimenes un dēj olas.

Vēl uzzināju, ka maisiņu, kurā saglabājušās lipīgi gardas virtuļu drupačas, uz nakti atstāt somā ir muļķīga ideja. Bet skudrām tā nešķiet.

Joprojām nevaru pierast pie idejas par stūri “nepareizajā” pusē.

Un teju visi grieķi audzē puķupodos tomātus, piparus, baziliku. Un radu mājā, kur bijām ciemos, garšvielu saišķi tiek žāvēti kā mums zāļu tējas.

Vakarpusē bijām uz jūru, kur mēs ar Mariu izbaudījām brīnišķīgu peldi. Ūdens bija pasakains – siltāks kā gaiss. Un gaiss nebija auksts. Tā, lūk, diena arī galā 🙂

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.


Vairāk informācijas meklējiet mūsu privātuma politikā.